testing..testing...

Semalam kan...semalam kan..saya dengan Haizi pergi Alamanda. Saja-saja je. Jalan-jalan. Jeles Roxy tengok wayang. Haha. Then, ada budak ni bawak paper bag Roxy (outlet) colour Oren. Lawa gila. Haizi kata jangan sebab nak paper bag nak beli-beli yer. Haihs. Okey :)

Ya! Saya suka kumpul paper bag. Haha. Bertimbun wo kat rumah. Dah jadi stor kat rumah tu. Tak kisah lah. Asalkan paper bag. Haha. Lagi satu kan...

TAK SABAR NAK PERGI ALAMANDA!!


Lambat lah pukul 1. Hish!



Haizi : Helo, testing..testing..
Me : Ha? nape? testing apa?
Haizi : Testing..testing...tak ada apa..testing telephone.
Me : Huk oloh!


p/s: Tahu lah kerja kedai telekom tak payah lah testing kat bini sendiri kan?




4 comments:

*Miss Geli^ said... [Reply to Comments]

beg duit tu nampak macam menarik...
tolong ushar kan untuk ahkak..jgn lupa snap gambo...
brape zip ada, butang ketap ke butang magnet...

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

haha...sabar shin. aku tau kau menghitung jam ni...ekekekeke

farahfatihah said... [Reply to Comments]

hahahaha cumil tau testing2 hello2 hahahah

Norhazlin Zakaria said... [Reply to Comments]

~shin, xnmpk pon kt alaman tadi..hikhik.. eh, kte dh tukau blog add tau.. http://kisahkasehsaya.blogspot.com
add tau3x! ;p