Tudung Najjah


Setiap kali gaji kan. Mesti area oficce saya buat jualan. I mean dia macam bazaar lah. Nanti semua orang akan pergi kat situ. Bukan semua orang. Majoriti perempuan lah. Shopping kan. Me? Tak terkecuali. Tapi jarang juga. Kalau ada benda penting je baru pergi situ. Macam hari ini. Haha. Tak lah penting sangat. Saje je sebenarnya. Tempat korang ada tak bazaar macam tu? Jual tudung. Jual brooch, jual baju, jual kasut and macam-macam.

Hari ni round satu kawasan tu jumpa satu stall ini. Cantik-cantik tudung dia. Tengok-tengok Najjah. Dulu pernah lah nak beli. Mah haih lama gila ok tunggu dia punya respon and stock asik tak ada je. Sekali tu jumpa dealer dia senang. Nak mana? Pilih!



I beli 2 je. Nampak macam cantik tapi tak tahu lah kan. Bila saya pakai jadi lain pula. Lagi pula kepala besar. Haha. tsk.tsk.

DAN jumpa juga baju idaman.


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


Jubah!! Hehe.

Jubah : Bazaar D8

Tudung : Farah Couture

Inner : Najjah



8 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

ni model tudung ke model jubah??

cacah said... [Reply to Comments]

bulatnya.... tapi cun! :P

Mrs. Hakim said... [Reply to Comments]

nice eh.. paling admirer jubah tu.. mahal tak shi?? dah lama kak mel cari jubah yang mcm ni. i mean kaya dgn bling bling lip lap lip lap tu.. tp slalunya hargaaaa.. bila tanya, 6-7 ratus. apa gila, padahal bazar je.. manalah i mampu..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

ummiaqeef : hahaha..dua-dua lah..;p

cacah : hahahaha..lama kan tak jumpa ko..tu lah fasal! tahu dah..:p

Mrs. Hakim : price reasonable lah. Rm 69. Minta kurang RM 60...!!yang kat bazar tu sume cekik darah!!!!

mama_auni said... [Reply to Comments]

wah dah pakai shawls..hehehe..tomei2..

farahfatihah said... [Reply to Comments]

alolo comeynya!!! jubah cantik!

Shafinaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

cun ah!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Fynaz : Tak ah! kakak ko lagi cun ah!