Western? Sigh.


Semalam macam tak tahu nak makan apa. Try western kat cafe office. Haihs. Telan keluar balik. Makan tepung je dari ayam. Eww. Tak suka. Kuah dia rasa macam tak spicy. Hehe. Banyak pula songeh. Yerlah. Alang-alang nak makan. -_-"


Lately je suka makan western. Tak berapa nak suka lah. Tapi boleh layan lah. The best ever western I pernah pergi setakat ini Station 21, Bangsar. Kedai bodoh-bodoh je tapi abang-abang yang masak standard chef hotel 5 bintang. Haih. Puji tinggi melambung. Bukan apa. Sedap lah. Ce korang bayangkan. Haha.

Mana tempat yang jadi pujaan hati untuk makan western food? -_-




6 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

aku suke makan chicken grill kat kedai tu

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

tak pernah try. aku prefer western kedai buah dulu. lagi mabeles!

p.s: jgn makan banyak! ;p

Sharina said... [Reply to Comments]

william kt kelana jaya pun best...

Anonymous said... [Reply to Comments]

victoria station the best!!!!

farahfatihah said... [Reply to Comments]

chop!!! bangsar area mana?

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Sharina : kita tak pernah lagi pergi sana sebab Haizi kata ade tikus besar. Sob..sob..sob..macam-macam alasan dia kasik tak mo pergi..:(

Anon : Yay! nomnomnom

Farahfatihah : Ala..Depan Bangsar Village. Macam foodcourt tu. Dia punya kedai semua orang pakai ala-ala chef.