Workstation



Yerh! Lupa nak cakap. Semalam genap 3 tahun saya bekerja as a government servant. So far okey. Sometime lost. Haha.

Sepanjang 3 tahun, I missed my old job. Dont know why -_-' Kat sana lagi having much fun and happiness. Bukan lah kat tempat sekarang tak best. Best cuma environment berbeza sedikit kot. Alone. Kat tempat lama ada kawan gila gila-gila, kat sini pun ada kawan, ada
Roxy, Ieza, Ira and ramai lagi but I miss TMpoint a lot! Grr. Memori! Haha.

Dulu I kerja kat sana, I nak tak nak masuk gov. Haha. Haizi and my mom yang suruh. Keji salahkan orang tersayang. Haha. Memang tak nak pun. Tapi disebabkan ambil course secretary takkan nak jadi lain pula kan. So, guna skill yang ada. Haha. Skill apa-apa entah. Tapi pergi juga. Masa tu macam lalang. Hari ni pun macam lalang. Haha. Ikut je. Malas nak banyak cakap. Tapi alhamdulillah. Dengan kerja sekarang I'm still alive. Cuma tak awake je! Haha.

Tak nak salahkan sesiapa. Diri saya yang bersalah. I try go with the flow :) Kita merancang Tuhan menentukan.

Actually I ♥ my job!



2 comments:

Diloz said... [Reply to Comments]

amboi.lawanya workspace.
:P

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Diloz : hi diloz..thanks..nak masuk belog ai kemas sket2..haha..;p