1st shopping place yang I pergi masa kecik-kecik is Jusco Bkt. Raja. Cool!


Heh. Kalau nak tahu kan ada satu kedai dekat Jusco Bkt Raja dia kedai jam tapi jual handbag juga. Macam mana? Pelik. Pelik. Yang best semua bag yang dah missed and old season dia ada kat situ. So, kalau tak dapat nak buat koleksi pada waktu itu jangan lah risau sebab kedai tu ada bag lama-lama yang kita ingin kan. Half price lagi. Suka tak? Suka kan! Yay.

Cikedaut!



*




*




*




*




*




*




*




*




*




*




*




*




*

Tak lah lawa mana. Tapi for me suka lah! Hehe. Happy Monday babe! Time ni I masih berada di rumah. Perut cramp. Hadehh! Blood Pressure 180/85. Whoa. Tinggi doc cakap. Pening lah. Sigh.






7 comments:

MRS. K said... [Reply to Comments]

never been there..

*Miss Geli^ said... [Reply to Comments]

eh lawa...akak sukaaaaa....

bagi a kak bole?

hahahhahaha

mama_auni said... [Reply to Comments]

lawa jugak beg tuh..huhu...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Mrs. K : takpe kak..ada rezeki nanti akak pergi..nanti sampai lah sane...;)

Miss Geli : hala..mana boley...;p

jana cun! said... [Reply to Comments]

area mna weh kedai tue?

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mama_auni : kan? tapi dah lama punya keluaran...;(

Jana : area KFC, sebelah kedai Jed!

NURUL said... [Reply to Comments]

lama tak pi bukit raja dulu tme sekolah zaman sekolah suka pi situ