Buse Beez!


Busy woh hari ni. I loike. Baru lah rasa sempurna bila bos sendiri suruh buat kerja dia. Walaupun kerja personal. Haha. I mean tak kisah lah dia suruh buat kerja bukan rasmi pun tapi disebabkan I report duty under dia. I rela. Hehe. Redha sebenarnya. Rela tak rela ikut mood. -_-' Ni tak! Bos orang lain suruh buat kerja dia. Bos kita tak suruh kita, dia suruh kita pulak! Boleh blah lah!


Anak bos nak kahwin. So, I tolong tampal-tampal, gam-gam. Best! Tiada apa nak diceritakan cuma I rasa happy hari ini. Rezeki masih berpihak kepada saya. Tak pernah rezeki hilang dalam hidup saya. Syukur gila-gila. Alhamdulillah :)

Petang-petang tadi panas. Ni hujan lebat pulak. Bestnya layan coffee!



2 comments:

cacah said... [Reply to Comments]

i dah terima dah kad ni :D

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

datang tau...! wahh..mcm i yg kahwin..hehe...:) on behalf ;p