Famous Amos!

So..so..so..sory. Haha.

Lupa birthday my bos! Semalam kan mc so, tak ada lah nak ingat apa-apa. Lagi pun memang tak ingat! Haha. Kejam kan PA macam ini?

Even we are not so close together, I think I've to appreciate him. Why? because he is so kind with me. Tak pernah lah nak marah. Hehe. Maybe dia marah, tapi I yang tak paham kot. Haha. Tak apa lah kan. ;)

Haizi suggest tie. Okey.


Minta tolong jasa Cik Kaslinda hantar dan temankan saya pergi beli hadiah. Yay! Lunch chicken rice and terus tapau-ed soft-cookies Famous Amos! Ada coffee lagi layan....;)


Selamat minum petang :)



3 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

sedey....aku pun suggest tie gak kan?.. :(

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

alololololo...ye lah..yela..kau jugak! ;) mekashih..

farahfatihah said... [Reply to Comments]

mesti bos senyum lebar je kan