Giveaway "My fav...!"


Darls, this entry is sticky mode until 21/01/2011, scroll down for next entry yaw ;)

Saya pasti ramai orang yang ada favorite tersendiri. Dari segi colour, baju, number, kasut and etc. Tapi saya nak tanya apa fav colour korang? Like I said, I suka purple. Cantik kan? Tapi Haizi suka biru. Both and semua colour cantik!! So, let's join my Giveaway, "My fav...!".

So easy. Just follow the rules. ;)

1) Terbuka kepada blogger sahaja.
2) Jadi follower belog ini.
3) Buat 1 entry mengenai
Giveaway "My Fav..!"
4) Sila jawab soalan ini.

i) Awak ada favorite colour/s tak?,
ii) Kenapa awak suka colour/s tu? and
iii) share some picture yang berkaitan dengan colour favorite awak!

Contoh :

Yes. My fav colour is Purple. I do love Purple because it's very nice and super cool. ;)

4) Jangan lupa tinggalkan komen ada beserta link entry yang awak buat tu ;)

5) Giveaway akan bermula pada 8/1/11 - 21/1/11.

Pemenang akan dipilih melalui random.org. dan akan dapat Tupperware ECO Mini (2 sets)!!! 2 okey! Bukan 1.


Lagi satu. 1st commentor akan dapat hadiah misteri. Yay! More present, more chance.

Nota : FYI, komen yang ada link sahaja yang di ambil kira. Thanks u!




23 comments:

cacah said... [Reply to Comments]

shinnaz...
i dah siapkan kerja rumah ni. harap2 jadi yang first. ;)

(i baru je jadi follower, qualified tak?)

http://directlyme.blogspot.com/2011/01/giveaway-my-fav.html

mohdnazmi&rajaizyan said... [Reply to Comments]

nak......

rajaizyan said... [Reply to Comments]

nak.....

mama_auni said... [Reply to Comments]

aku nk join..ahaks...

http://mahligaicintaku.blogspot.com/2011/01/giveaway-my-fav.html

elna said... [Reply to Comments]

hihihh teruja ah nak masuk ah giveaway shinnaz nie....i miss my eco purple tu....huhuhu gara2 adik mengamuk punya pasal, pasal news tak best didgr eco purple sy jadi mangsa ...habis hancussssss.......hehehe..nanti kita buat entry kita..ek :)

MRS. K said... [Reply to Comments]

hohohoho...

nanti i pikirkan.. kekeke

Cik NeyNa said... [Reply to Comments]

kena komen camne tu nak dapat hadiah??

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

rajaizyan : Yannn!! boleh je join!!! come!come!

p.s: wahhh! dah ada belog. tak bagitahu pun? :P

elna : hahahha..bukan kak elna dealer ke? takpe..boleh je kak. just for fun ;) memang lawa kan purple tu!!!!

MRS. K said... [Reply to Comments]

yang, ni GA cam lucky draw ke hape? ke based on gambo? huhuh..

MRS. K said... [Reply to Comments]

ok... dah siap.. layan...
hahahaha


http://ibuhadif.blogspot.com/2011/01/giveaway-my-fav.html

MRS. K said... [Reply to Comments]

eh, akak dah anta ke blom entry ek? lupe plak.

http://ibuhadif.blogspot.com/2011/01/giveaway-my-fav.html

klu da, delete la salah satu ek. huhu

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Mrs : Kak K thanks for joining this GA. thanks u! btw, GA ni macam lucky draw. commentor yang ke 8 akan dapat hadiah (2) botol tupperware eco mini :)

MRS. K said... [Reply to Comments]

ala.. akak tak dapat lah tu.. sobsob..

lien said... [Reply to Comments]

nak adiah..bole??

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Mrs. K : tak lah..insyallah dapat :) commentor ke 8 means, orang yang komen yang ke-8 beserta link entry yang dia buat tu. kalau setakat komen tanya or apa-apa yang tiada link entry tu, tak di ambil kira :)

Cik Neyna : cik nina kena follow rules Giveaway tu :) Jom lah Cik Neyna! Jom lah...;)

Lien : nak? jom join GA! ;)

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

alaaa cane nk kira yg ke 8 neh... xpe lah.. anta je lah.. haihhsss

http://salizasaid.blogspot.com/2011/01/giveaway-my-fav-by-shinnaz.html

dhiyaz86 a.k.a mardhiyyah said... [Reply to Comments]

wah!!!!
dah ramai yg join!!
jeleshhhh...
sebab?
entri kita tak siap2 lagik!
waaaaa.....
congrates to 'cacah' coz jd 1st commentor = dpt hadiah misteri!!!!!
huuuu......

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

sallyza : thank for joining us!

Mar : haha. jom Mar jom! itulah..cacah tu my officer di MOT dapat hadiah misteri!!! yay!

cacah said... [Reply to Comments]

eh. i pengomen yang pertama la shinnaz! :)

dapat hadiah tak? :)

*teruja*

Sweet like Strawberry said... [Reply to Comments]

http://luveofsecret.blogspot.com/2011/01/giveaway-my-fav.html


sy dah join dah huhuhu......

Shafinaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

nak join!

elna said... [Reply to Comments]

Hari last baru nak hantar link dia....heheheh harap sempat....enjoyyyy

http://elsweetqis.blogspot.com/2011/01/giveawaymy-fav.html

Anonymous said... [Reply to Comments]

mengapa tidak:)