Jadi Burung Hantu. Tak boleh tidur. ZzzzZzz.


Hari ni ada date. Baru lepas tengok movie. Faster. Balik rumah on TV tengok Safa & Marwah. Makin hari makin sedih lah tengok cerita ni. Terasa je nak pergi Bandung ke Jakarta ke Bali ke. Mana-manalah. Haha. Sebut Bandung teringat brownies Kartika Sari. Sedap gila!


Now, tengah layan Step Up 3. Dah keluar you DVD! Tak suka sangat Step Up 3 ni. Macam boring-boring sikit. Artist pun tak hot. Moose je. Itu pun Haizi suka. Pelik betul artis pujaan dia tu! Sambil Step Up I nom nom nom lah.

Mushroom Burger with Biscuit Curl M&S.
Tak boleh blah dia punya tag line "one won't be enough.
Tak sedap siap kau!

Nite-nite. ;)




4 comments:

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

Ayarkkk!!! kata nak join akak jog, mana leh makan bege ni shin(=_=)'
hehehhe..

aenafiq said... [Reply to Comments]

sama lah ! hahaha boring je..
nak tido x boleh
amboi siap Bk bagai tengah malam ni

Baby Tiger said... [Reply to Comments]

kak nim pun dok laan dvd mlm tadi forrest gump,letter to juliet dengan she's out of my league. skang nak tido.

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Hana : kak..mula minggu depan nak? haha.tak jadi lah minggu nie..:p

Aenafiq : tu lah. aku senang je. nak bagi tido. tenogk muvie. kang muvie lah tengok aku! haha.

p.s: ko ingat BK kt Meru je ke ada. kat sini pun ada tau!

Baby Tiger : she's out of my league tu best tak? nite-nite..;p