Jeng..jeng...jeng...;p


Ingat tak hari tu my belog ada buat giveaway fasal Giveaway 'My Fav...'. Dah lebih kurang 2 weeks dah. Alhamdulillah. Ada juga yang sudi join giveaway tu and jadi follower ;) Last date GIveaway 'My Fav..." ialah 21hb hari tu. So, now kita dah dapat beberapa orang contestant terdiri daripada:-

1) cacah
2) mama_auni
3) MRS.K
4) Sallyza
5) Sweet like Strawberry
6) Elna

Thanks sudi join Giveaway 'My Fav..' :)

Seperti yang dijanjikan. Hehe. Pemenang yang bertuah-tuah-tuah sangat itu ialah............................................!!!!!!!!



*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*


MRS. K lah! YAY!
Gets 2 Tupperware Eco Mini yang comel. Thousands of thanks to you ;)

and tak lupa 1st commentor is cacah, she is my officer! Yay!

color Merah u!

Thank u! Thank u!




6 comments:

Sweet like Strawberry said... [Reply to Comments]

huhuhu...alamk tak luck pulak huehehehe

mama_auni said... [Reply to Comments]

alah..nape aku xdapat neh...huhu

MRS. K said... [Reply to Comments]

yeyeh!!!

syiokkkkk nya....


macih shinnnn!

lap u!!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Sweet like Strawberry : oit fieza! stroberi kekadang masam tau! its ok lah dear. Nextime ya. mana tahu ada rezeki lain..;)

mama_auni : haha. takpe nanti aku hadiah kan kau ye ;p

Mrs. K : ur mostly welcome ;) nanti kita pos. kasi address ye..;)

cacah said... [Reply to Comments]

yeay yeay!
bila nak dapat hadiah! :)

sukanya! nanti i nak buat entri hadiah pulak.

tq shinnaz <3

elna said... [Reply to Comments]

huhu tak luck....:(