JJCM : PappaRich, Setia Alam



Last weekend Im so busy hantar my mom ada reunion Riverians '77 di Perak. Balik rumah dah sampai tengah malam. Tak lah tengah malam. Dalam pukul 10 kot. Tapi sambung borak-borak dengan perempuan misteri (mata pandang ke atas, sambil tangan letak di dada) terus tidur sampai 2,3 pagi. Haih. Problem lah. Borak tak habis-habis. Ini lah masalah kalau jumpa adik beradik. Tiap-tiap minggu jumpa pun ada je benda nak cerita. Tak kisah lah apa benda nak cerita. Gaduh pun boleh. Haha.

Bangun pagi Ahad pukul 11 pagi. WOW! Laki bini kau! Haha. Erh..tak! Laki bini, adik beradik. Bangun lapar terus pergi PappaRich Setia Alam. Baru buka kot. Bagus lah. I semakin sayang nak tinggalkan Meru. Boleh tak nak cari rumah kat Meru juga! Tak nak pindah tempat lain. Haha.

So weolls order Teh Iced, Honey Lemon, Milo Dinosour, Nasi Lemak Ayam Kari, Nasi Goreng lah, Roti Bakar Susu lah. Apa lah. Sedap!








6 comments:

jana cun! said... [Reply to Comments]

kt nr nok? xpyh aku g sp lg...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

kat Setia Alam lah..apa ni? kak shah alam takde ke? apsal kat area Meru leh ada nie..haih! ( mata pandang ke atas, sambil tangan letak di dada)

jana cun! said... [Reply to Comments]

shah alam byk hotel dr cafe, so i jemu asik mkn bufet hotel jea kn, tue la tnya tue...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

owhh.. I memang tahu u standard hotel je. tapi apa? 3 bintang je. herm. ( mata pandang ke atas, sambil tangan letak di dada)

hahahahahhahahah! dah lah kau jana ikan kembung!

Shafinaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

wakluu perempuan misteri. ai pompuan cantik, turun dari kayangan. (mata pandang atas, tangan kat dada)

Setia Alam said... [Reply to Comments]

Papa Rich dekat Setia Alam memang cun, hampir tiap tiap minggu i dengan kawan i pergi sana :)