Just Married, Killers and Valentine's Days


Heh. Hari tu kan saya ada cerita fasal my fav actress, Katherine Heigl. Sweet sangat. Kali ni nak cerita fasal Ashton Kutcher. Gila comel dia. Tak banyak movie yang I tahu fasal dia. Tapi kalau dia berlakon tu kan macam kalau watak lelaki gila-gila, gatal and yang comot, comel lah. Macam bodoh-bodoh je. Tapi tak bodoh, comel!


1st I tengok Just Married. Not bad lah dia dalam tu. Hot habis. Haha. Tapi paling I suka dalam What Happens In Vegas! Serius. Watak dia time tu macam fun je. Muka comel habis. For me lah. Kata favorite. Haha. Selain tu, dalam Valentines Day. Ingat tak dia dengan Jessica Alba time tu. Jessica Alba hot juga. Tapi tak suka sangat lah sebab dia ada mole. Haha. Tapi sweet juga. ;)

Then, Killers. Yang ini jadi favorite movie cause ada Katherine Heigl and Ashton Kutcher. Dua-dua ada. Cerita ni pun best juga. Sebut Killers kan rumah yang dia orang berlakon tu best gila. I mean deco dia lah. Design pun lawa.

Rumah dia kan macam pintu masuk macam ada balcony kecil, ke kiri ada macam bilik tapi bukan bilik. Lebih kurang bilik tapi dia tak ada pintu untuk hall. Maybe untuk guest. Then side kanan dia ada untuk meja makan, depan sikit dia macam ada dry kitchen. Dalam sikit ada wet kitchen. Haihs. Inspirasi ni. Design je dulu. Rumah 3,4 tahun lagi baru buattt! Haha. Owhh..I love design....bila ada idea lah. ;p

Korang ada rumah idaman? cecite..cecite..cecite ;p




3 comments:

cacah said... [Reply to Comments]

i tak pernah tengok lagi killers tu.. macam mana bleh terlepas tengok katerine heighl tu...

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

x mau cerita lah..haha

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

@cacah hah? nape tak pernah tengok????? tapi cerita dia biasa-biase je cik aishah. tapi sebabkan fav actor..llaaayyyaannnz...haha..

@ummiaqeef : apsal? cecite lah..cecita lah..;p