Macam orang baru lepas bersalin!



Got 2 days mc. semalam dan hari ini. Sebab doc kata kaki kena muscle cramp. Both. Tak boleh jalan. Jalan macam orang lepas bersalin. Perlahan. Lambat. Siput sedut! Jalan tu kena seret sikit sebab bila jalan urat menegang dan kena tahan kekejangan. Sakit gila dowh.

Hopefully boleh elok secepat mungkin. Untuk itu diumumkan kitchen tutup buat sementara waktu. Haha. Ceh! Alasan. Buat air boleh tapi berdiri lama-lama boleh kejang. Tak suka. Dia macam menangkap sangat. Pedih. Tak kuasa nak duduk sambil masak. Surf internet lagi baguih! Lagi pula nowadays click,click,click je. Ta-dah! Dah sampai. Tapi tak boleh selalu lah. Emergency case only like this, muscle cramp. Haha. Kan best Ayam Penyet kalau ada delivery. Haha.

Malam tadi layan Chicken Pepperoni and BBQ Chicken Wings! Yummeh!




9 comments:

MRS. K said... [Reply to Comments]

Cian shinnaz... take care eh..

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

lorr..kesiannya...sapu minyak dan urut2 tau shin..semoga cepat2 sembuh:)

Mrs. Hakim said... [Reply to Comments]

bestkan mc.. dok kat rumah layan tv.. dari pagi bwk ke petang. petang tunggu hubby balik pastu malam dia siapkan makanan... owh, heaven!! minggu lepas seminggu i mc uolls... enjoy your mc dear.. :)

esok dah kena keje, gelakkan dia.. hahaha.. :p

jana cun! said... [Reply to Comments]

penangan joging! :P

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

@MRS. K thanks Kak K...;) u too!

@Hana thanks kak hana. kak hana pun jaga diri :)


@Mrs. Hakim best jugakkk! haha. ngadap tivi!! haha. sampai boring-boring tengok tivi..tahu..tu lah..mana lah kak mel menghilang..sob..sob..sob..:) welcome back!

@Jana kau dengki kan aku nak kurus kan? ko tak joggin pun..kau kena kuruskan tang pipi okey! hahahaha

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

boring lah duk rumah..hehe..aku suke keje! wakakaka

farahfatihah said... [Reply to Comments]

cam no leh kena ni?

yatt said... [Reply to Comments]

shinnaz : selalu bukak blog awak tp tak penah comment arini comment hehe saya pun selalu kena cramp tu sampai tak leh jalan, tp biasanya kena bila tido malam time sejuk tak pakai selimut or stokin...:)kaki saya mmg tak tahan..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

@ummiaqeef ish ko ni..tahun depan boleh dapat APC! ;p

@farahfatihah kita jogging kot..tak strechting..sob..sob..sob..

@yatt hi yatt..kenapa tak bagitahu awal-awal..bertambah kawan saya lagi satu! hehe. Salam perkenalan ;) tu lah..memang selalu kena..selalu kat kaki je..ni kat betis. haihs. sakittt...;(