Mohd Nufail Zafran ;)

Pagi tadi dapat msg from my ex-room mate, Bibi. Erh. Tak lah. Dia bilik lain. Tapi dia takut duduk bilik tu dia pindah kat bilik saya. Haha. Kenapa dia pindah? Haha. Kena geget ulat charlie. Vavi tau ulat tu. Serius. Dendam tak habis. I dont know why. Dia suka gila dengan saya. Korang pernah tengok tak. Dia cam serangga. Belang-belang hitam oren. Bontot dia tajam. Kalau dia kencing. Habis lah. Kulit macam melecur naik biji-biji kecik! Saya salah seorang fav dia nak kencing. Mula-mula masuk memang tak tahu tau. Ingat kencing lipas. Rupanya dia. Bed sheet color orange. Sama color dengan badan dia pulak. Tak dapat beza. Sebab tu lah Bibi pindah bilik kita masa final sem. Tak boleh fokus study. Cewah! Kita kena masa 1st sem.

Dulu saya penakut gila. Biasalah duduk asrama kan. Ada je budak kena rasuk. Dengar bunyi budak kecik lari bunyi loceng lah. Apa lah. Haha. Sumpah takut. So, saya nak ada peneman. Memang tak ada sape lah kot nak teman. Mujur Bibi ada. Dia teman saya. Lena sikit tidur. Satu katil dua orang. Masa tu kita kurus. Hee.

Dulu masa kat kelas. Bibi ni weolls anggap dia macam leader lah. Haha. Apa-apa sikit. "Biii....Biii..." Haha. Selalu siap assignment Bibi lah. Lepas tu tiru. Ngehngeh. Tak tiru pun "Bii..nak tengok contoh.." ;p Haha. Lepas habis kelas balik bilik makan, tidur. Bestnya!!

Now, dia dah jadi mak kau! ;) Serius tak sangka. Rasa terharu sangat. Dulu share katil. Sekarang dah jadi mak orang. Rasa macam dah besar je kita orang ni. Haha. Tak caya. Tak caya. Tak caya sampai sekarang. Haha.

Here we are. Mohd Nufail Zafran ;)
Congratulations on Your New Arrival!!

with love,
Kak Shinnaz! XOXO!

Ya-A-Aw



6 comments:

NURUL said... [Reply to Comments]

comelnya :)

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

bam bam nye..geram! ni bibi yg dtg mase open house rumah ko tu ek..

kak shinnaz? eww!

jana cun! said... [Reply to Comments]

kak shinaz ke?? blah!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Nurul : comel. baby sangat comel!

ummiaqeef : ha ah.dia tu lew. dah selamat dah...

Eww? muda kan!

Jana : Kak lah weh! aku dah macam hip hop tuh!!

dhiyaz86 a.k.a mardhiyyah said... [Reply to Comments]

hurmm... tu la kan...
percaya tak.. thn 2011 ni umo kita semua doplohlima?????

diulangi...doplohlima @ 25 !!!

ohhh.........
so, Cik Puan Shinnaz.. sila terima kenyataan status anda sekarang tidak lagi layak digelar KAKAK.. tetapi AUNTIE yerrrr... :D

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Mar : tak..tak..tak..aku kakak okey!!!! K-A-K-A-K! hahahahah