Nikita Willy

Cerita Indon kan selalu panjang-panjang kan. Episode tak ingat. Ada kot sampai 100 episod. Apa kejadah lah kan. Haha. Tapi tetaplah tengok. Habis tu ASTRO yang siarkan. Hehe.


Serius, 1st I tengok Safa Marwah kan macam hari ni je tengok. Tak kuasa nak ulang-ulang. Ceh! Sampai sudah kalau tak tengok Safa & Marwah macam tak lengkap je hidup ini. Haha. Gila.

Geram tu jangan cakap lah. Macam kita yang tengok ni diperkotak-katikkan je. Ada ke patut orang yang belasan tahun tak jumpa bila jumpa sebelah, kita tak perasan lah. Ada je benda menghalang. Apa-apa entah. Asik tak jumpa je. Terserempak tu 80 kali dah! Dah tu pula kan cerita Indon ni kan kalau dia pegang watak yang soft, cewek kan. Bila dia berlakon filem lain macam jadi lain. Real habis. Contohnya si Safa. Hehe. Dalam Safa & Marwah, watak dia soft je. Tapi dalam cerita apa entah, Shopaholic masuk kampung ke apa entah dia berlakon ganas. Mean watak dia different lah lepas tu menjadi. Tak macam ada artis tu kalau watak tu, itu je..haha.

Lepas tu kan. Wahh..suasana dalam cerita tu macam..best gila dowh! Walaupun ada perbezaan orang kaya dan miskin. Eee! Suka lah kat Indonesia. Haha. Apa hal? Orang semua banned Indon I suka pulak. Ala. Yang banned, tu banned juga lah. Tapi benda comel and sweet macam Safa tu alahai...comel gila. 1st time suka gila actress perempuan ni!!!

Okey tu je nak share. Haha. Minta-minta cerita ni habis lambat lagi dan panjang lagi. Tak boleh lah 1 hari tak ada Safa & Marwah! Haih. Haha. Dah 2 hari ni lewat!!!


Cerita lain. Pagi tadikan. Confident. Owh, ada 15 minit lagi. Apsal datang awal yer hari ni? Haha. Sekali kat TAMS, late in! Ape hal? Jam di tangan I baru 7.50 tau! Rupanya....jam ni lambat lah. Tak paham betul lah! Korang pernah tak set jam kan cepat 10 mins or berapa lah. Tetiba jam tu makin hari makin sama dengan waktu asal. Sebab battery ke?




8 comments:

jana cun! said... [Reply to Comments]

xla, ko mmg dtg lewat pn kn... =p

h a i z i said... [Reply to Comments]

gumuknya tangan.. :p

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

WAH! WAH! korang dua orang kalo nak kutuk aku cepat sesaje. haha.

Jana : Sory sket! aku keluar rumah awal hari ini!!!

Haizi : mana ada!

Mrs. Hakim said... [Reply to Comments]

shopaholic masuk desa... best kan cite tu. lagi satu tu apa ek.. haritu cuti sekolah banyak cerita indon waktu pagi.. kebetulan dpt mc masa cerita shopaholic masuk desa, so layanlah.. rupanya nikita willy yg berlakon. eh, nama nikita cam cumel kan.. :p

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

safa tu mcm muka i skit kan? ekekekeke

Filla ~ Kasihs said... [Reply to Comments]

cinta dan anugerah channel 119, 5.30-6.30pm.. dari haku ngandung, sampai skarang! paling x leh dilupakan, lagi 40 minit nak beranak, sempat layan lagi kat katil sepital..bengong!!

NURUL said... [Reply to Comments]

ala tak tgk so tak tahu la shinnaz

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Mrs. Hakim : wahh! kak mel tengok!! kita tak sempat tengok dari awal...comel kan? kat dlm cite tu dia cam tak lembut kan? nama orang indon kan pelik2..tapi tak kisah lah..Safa comel amat! paling penting seksi! haha..

ummiaqeef: huk oloh! sipi pun tak okey!!!hahah ;p

Filla : Ya ALLAH! sempat lagi tengok...hahahah..bukan time tu tengah sakit2 ke?mmg kan?cerita indon ni..bengong..tapi terpaksa tengok..hahahaha

Nurul : ala..nape tak tengok..ha ahkn..Nurul kerja..mana boleh tengokkan..ish! takpe..takpe..;)