Prof. Sir. Tap HateMakNak


"Hei! Hei! Hei! Hei!.." So cute lah Afdlin cakap macam tu. Hehe. Misai dia nak jatuh. Haha. Very, very funney. I love to watch this video sebab kelakar gila. My sister, Kangah tunjuk. Tetiap hari okey nak tengok. Gilo! Lama-lama I pun terjebak. Dan setakat ini kami dah mulakan budaya sindir menyindir supaya tidak ada sesiapa yang kecil hati disamping dapat meluahkan apa yang terbuku di hati. Haha.

Tapi Nabil tu over pulak nak buat mata pandang ke atas, sambil tangan letak di dada. Haha.

Ingat! Ada 3 steps yang Prof. Sir TapHateMakNak iaitu :-

Step 1 - keluarkan kata-kata yang elok dan indah
Step 2 - mata pandang ke atas, sampai nampak putih mata sahaja
Step 3 - bubuh 2 tangan di dada




8 comments:

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

keh keh.. i like!

nak buat mcm ni gak lah.. ohw(^_*)

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

kat opis aku dah ramai jd prof sentap ni..haha..aku start yg lain ikut..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

@Hana hahhaha...jangan..nanti student kak hana ikut cane? :p

@ummiaqeef hahahahha...trend..;)

farahfatihah said... [Reply to Comments]

hahahahha kelakar!!!! pas ni praktis tau!!

Shafinaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

aku dah buat kat anak murid aku! teacher memang suka ank murid teacher bising2 dalam kelas, jalan2, ni kan bukan sekolah..ni kan pasar.. (mata pandang ats, tangan di dada) :p

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

@farahfatihah hahahha...banyak lagi kak farah..kat farah tengok kat youtube..haha

@Shafinaz anak murid ko paham tak? tak pun mesti dia cakap.."erm..tak sangka kita ada teacher yang sewel..dia ingat kita paham ke dia cakap? apa tu letak di dada. dada ke bahu? ( mata pandang ke atas, sambil tangan letak di dada)

hahahhaaaaaaaaaaaaaaaahahahahah

mama_eza said... [Reply to Comments]

laki aku pon suke tgk citer ne kat astro..hahah..kelaka gler derang ne

Shafinaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

haruslah tak faham kan. Tak layan punn! benci ah! :p