Reunion sekolah mak saya (mata pandang ke atas, sambil tangan di bahu)


This week hantar my mom pergi balik kampung. Ada reunion katanya. Mak haih! Tak habis-habis reunion. Haha. Hari ni juga saya bantai layan Hantu Kak Limah Balik Rumah kali ke-6. Tak habis-habis. Ada tu siap suruh gantung buat sijil. Movie paling banyak saya tengok. Haha. Nak buat macam mana. Mula-mula nak teman orang ini. Teman orang itu. Sambil tu tengok lah. Hehe.

Ausinno Sale lah hari ni. Balik ni nak ajak Haizi. Haha. Tengok je lah. Tadi dah ambil barang-barang and nak bayar. Tiba-tiba "e-debit tak boleh.." Habis tu tak boleh kenapa kau tak bagitahu tadi. Tadi beria-ria kau cakap boleh kan..?????! Geram. Lantak lah. Aku biar kat situ. Tapi petang kang saya datang balik. Haha. FYI, Ausinno sale sampai 30hb kott!

Korang prefer mana? Card credit or E-debit? I love both. Haha. Tapi I prefer e-debit kot. Senang lah. Malas nak keluar-keluar duit. Sekarang pun dah banyak kedai guna e-debit. Senang! Kan? Kan? Kan?

Happy weekend awak, awak, awak dan semua. Yay!


Malas nak scrub.
Malas nak mask.
Beli siap sudah. Cuba try!



4 comments:

jana cun! said... [Reply to Comments]

sir taphatimaknak... :P

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

cube ko pakai mask cosway yg kaler hitam tu.. menangis nak cabut weh! tercabut segala bulu roma kat muka...waakakakaka

farahfatihah said... [Reply to Comments]

alamak mask i lama dah habis huhuhu

cacah said... [Reply to Comments]

hahaha... shinnaz ni..
tadi i jumpa u tu tengah nak pulangkan barang2 ke tempatnya la tu... ;)

i tak tengok pun lagi hantu mak limah tu :)