Season of The Witch


Hi. happy holiday darlings! Macam mana cuti? Okey? Me? Tak puas. Hari ini adalah hari yang sangat busy. Haha. Busy buat kerja rumah. Almost 3 months tak berkemas. Since balik dari Phuket. Hehe. =.='

Kalau hari cuti mesti dah harus bangun lambat. Normally Haizi akan bangun dulu. Dia memang jenis bangun dulu. Lepas tu tidur balik. Tak suka lah. I kalau nak tidur. Biar tidur puas-puas baru bangun. Boleh? Tak apa. Tak apa. Zaman sekarang tak apa suami bangun dulu. Sweet gitu kejutkan isteri bangun kan? Hahaha.

Dah bangun sambung tengok DVD. Semalam tertidur. Tengok balik dah makan 2,3 jam tu. After movie marathon baru buat breakfast. Haha. Dalam pukul 11.30am. Haha. Capai apa ada. Ta-dah! Roti telur potong serong. Kenapa ya saya potong dia macam tu? Pelik lah! and baked bean. Tak nom nom nom langsung baked bean. Tak suka!


Sambung balik kemas-kemas. Tengok Safa & Marwah. Sambung kemas balik. Lepas tu tidur. Haihs. Kemas dapur je dah 3,4 jam. Macam mana? 5.30pm off to Alamanda. Movie time. Season of The Witch. Best. Korang mesti dah tengok kan? Dah lama dah keluar movie ni. Pelakon utama, Nicholas Cage. Owh! Serius. Suka gila movie and lakonan dia. Kebanyakan memang suka. Cerita fasal ahli sihir, ilmu hitam, and devil. 4 star. Sila tengok. Mula-mula macam okey lah. Bila last tu rupanya perempuan tu badan dia kena tumpang. Alah! dah macam tak logik pula. Macam Knowing pun sama. Dah best-best tengok tiba-tiba ada alien planet mana entah ambil budak-budak. Like Adam and Hawa. Sigh.


Tu je. Bai.

Ada minit nak kena buat.
Stay up sampai malam with Caramel Latte.



2 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

mcm roti john je..hehe..aku sarapan nasi lemak cik ros jual..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

bukak ke cik ros? tahu beli je. haha. tahu takpe. ni roti john versi shinnaz tau! ;p