SeriusTakTahuNakUpdateApa.HappyHolidays!.

Hari ni tak ada apa yang best nak update. Nak bagitahu esok cuti. Yay. Nak buat apa? Nak lepak di rumah. Nak cari DVD baru untuk dijadikan santapan untuk hari cuti. Cerita apa best ya?

Lagi satu sekarang ni bukan musim durian kan? Susah gila nak cari. Hari tu cousin I beli. Macam best je. So, I nak pergi beli dah habis. Tinggal bakul je. Cane? Nak durian. Nak durian. Kebetulan ada pasar tani semalam. Thanks to Roxy inform ada durian kat pasar. Memang best. Bukan calang-calang durian. Durian Musang King. Haha. Apa tu nama dia? Tapi memang best gila-gila. Cuma mahal sangat lor..-_-, nak membayar! 3 biji durian RM 75? Apakah? Haizi dah potpetpotpet. "Sekali je b..sekali je.." - boh layan. Haha.


Ada balance my mom buat bubur durian. Tapau-ed angkut balik Putrajaya. Nak makan dengan roti. Yay. Pulut pun sedap! Roti Jala pun okey. Mana satu ni!! Hehe. Dah seminggu dah duduk Meru ni. Hari tu Haizi ada course, so takutt nak tinggal sorang. Balik Meru lah. Best. Pagi-pagi ada breakfast! Sorga. Haha.

Masa balik semalam, my mom bagitahu anak saudara saya meninggal. Masih 6 bulan. OMG. Pity her. Kes tersedak susu di rumah pengasuh. Report police dah buat. Hope everything going well. Pity my cousin juga. Can't imagine her feeling right now. Pasti sedih. Pray for her ;(

;(

;(



5 comments:

Shafinaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

kesian baby tu kan. al- fatihah -_-,

efa said... [Reply to Comments]

ya allah..sedapnyer durian.dah lama tak makan..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Shafinaz : al-fatihah ;(

efa : sedapkan..kita pun dah lama tak makan..tu yang...nak cari jugak!! hehe.

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

mahal kan durian kat pasar tu. sekilo rm25 ek.. tp sbb isi elok kot.i suke duren kuning..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

tahu takper. teringin sangat beli jugak lah sudahnya! ;)