Tolong pilihkan....;(


Hi...orang ada header sendiri, awak pun nak ada kan? Ngade. Haha. Confuse lah. Tolong pilihkan. Mana satu okey?

Thanks to
Incredible Design. Almost 1 month saya membalas emel dengan Incredible Design, Lieza. Haha. Pity her. So cerewet kan saya nak itu, nak ini. Dah buat itu, minta buat ini. Haha. Dush. Dush. Adalah dalam 5,6 kali tukar. Haha. Thank again!!

Header 1
cantik kan? tapi macam crowded sikit.

Tapi full of colors ;)

Pilihan 2
pun suka juga. sebab cantik dan simple gila.

I suka lah benda hangin macam gantun baju. Awww..



9 comments:

MRS. K said... [Reply to Comments]

gambo you tu kalau tak letak dalam kotak lagi cantik kot! kena edit skit.. huhu

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Dua-dua ke? huwaaa...sampai hati..nak enteprame gak! ;p

Mrs. Hakim said... [Reply to Comments]

kak mel suka yg no. 2... simple but nice. tak serabut sgt.. and gantung2 tu pun menarik.. colour purple dia pun menarik..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

@Mrs. Hakim kan? haih..color purple dia mmg cantik!! tapi..tengok lah..sapa yg pilih..;p

h a i z i said... [Reply to Comments]

go for no 2
-MHMK-

mama_eza said... [Reply to Comments]

heheh cantik..i like no.2 also

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

no 2 !

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

no.2 la..tp yg gantung2 tu nape x letak gambar haizi? sian dia,nak inteprem gak..haha

farahfatihah said... [Reply to Comments]

no 2 plssss