The Tourist


Hari apa erh hang out dengan my sister. Orang selalu cakap dia kawan I. Mean dia tu macam baya-baya I lah kan. Sentap. Haha. We just like BFF. BFF lah sangat. Kat rumah dia tu musuh ketat I tau. Tak nak beralah. I kan anak sulung. Kuasa di tangan saya! Haha. Nyah kau!

Hari tu macam boring duduk rumah. So keluar sekejap. Sekejap katanya. Janji dengan umi pun kejap je. Kejap. Kejap tu 4,5 jam juga lah. Haha. Nak tengok muvie.

Semua orang kata best. So, I pun nak juga lah tengok. Lagi pula my fav actor ada lol, Johnny Depp and Angelina Jolie. Lawa gila dowh dia dalam The Tourist. Tapi bila tengok lama-lama macam something wrong lah dengan dia punya mulut and gigi. Haha. Something wrong pun, kau ada macam dia? Sigh.

Cerita fasal agen. Penyamaran. Love and the tourist. I dah agak dah tau, Alaxendar tu si Frank tu. Tapi jalan cerita dia biasa-biasa je. No wonder Angelina pun frust The Tourist ni tak mendapat sambutan. Best-best juga lah. Tapi tak se-hot movie dia yang lepas-lepas. 3.5 star sahaja.

Lepas tengok movie terus balik. Lagi satu kan. Sebab nak balik awal kan tengah test-test baju, baju tu butang dia tercabut. Haha. Cepat-cepat letak balik. Keluar and terus chow-chin-chow. Tapau-ed burger Ramly. FYI, ada cafe burger Ramly dekat Meru. Not bad lah. Tapi kan abang buat burger sombong nak mamps. Heh! Abang. Abang ingat burger abang sedap sangat ke? Abang tu lah dah gemok dan muka macam burger juga. Marah tau ni. Wahh..tetiba belog jadi tempat maki hamun abang burger. Sentap.






4 comments:

jana cun! said... [Reply to Comments]

sentap nokk... knfm da lnjut usia... :p

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

hahaha. sentaphatimaknak! hahahahaha....

Shafinaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

you sebaya ai? no no no..kalau you jalan ngn ai, org ckp you nenek ai? cane? org ckp, bkn ai ckp. sentap mak nak.

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Sahfinaz : u ni sentap sangat lah! kan i dah kata bukan I cakap. lu perhal?