Alahai..rajinnya!



Alahaiiiii.....Hehe.

Hari ni me terlebih rajin. Minta jasa baik Roxy singgah Petronas nak beli butter and eggs. Hehe. Telur habis. Nak juga buat cake kan. Haruslah...Hehe. Memang lapar sangat petang tadi. Lunch laksa. Tak cukup and tak tahan sampai ke petang. Mak haih. Laksa sampai ke petang tak cukup? Hehe.

Balik tadi tanggal tudung, ganti baju terus gaul. Fyi, instant je. Haha. Tak reti lah nak adun satu-satu. Hehe. Lagipun untuk 15pcs je. Okey lah. Kali ni dark chocolate cake. Senang gila. Nak prepare dalam 8 minits je. Then masuk oven, 20-30 mins dah siap. Boleh dihidang and makan! Ngap!

Nampaknya dia suka. Kena buat lagi. Hehe. Lagi pula hujan time tu. ;)

Esok ke mana? Me? Nak cycling!




4 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

ko kena create 1 blog baking cake lah. hahaha..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

tak koser. baking cake setakat instant pejam mata je buattt!! ce try..ce try..! haha

yatt said... [Reply to Comments]

instant pun nampak sedap jer... cer deco2 mcm cupcake tu, mesti lagi menarik hehe..

jana cun! said... [Reply to Comments]

ngeh2, bla nk bg aku rsa?