Masalah?


Apa maksud dia ni?


Actually kan selalu bukak ada lah blog-blog yang latest update. So, I rasa senang lah. Dari situ pun dapat tahu blogger update cerita terkini hiburan sensasi. Kali ni tak ada. Serius, I tak lah terror gila and sangat. Haha. My blog pun Haizi yang buat. Haha.

Lagi satu kenapa bila buka blog kan saya punya blog list lambat gila update. Maybe 18 jam kemudian baru I tahu orang tu ada cerita terkini. Sungguh lah kelembapan. Kenapa ya.

Buah Cempedak di luar pagar,
Ambil galah tolong jolokkna,
Saya budak baru belajar,
Kalau salah tolong tunjukkan ;p




6 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

bese la tu kadang problem. kena klik dashboard balik semula.

farahfatihah said... [Reply to Comments]

a'ah mmg mcm tu dari minggu lepas lagik huhu

yatt said... [Reply to Comments]

tak dpt nak tolong saya pun tak pandai... huhu

LiYaNa.MaZLaN said... [Reply to Comments]

de sorg blogger pon kne cam akk gak... dia pon pening.. xpe, xde prob kot... nnt de balik kot? dont worry.. =)

FizzA said... [Reply to Comments]

nak senang baca blog yang update, bukak gmail, pastu klik kat reader...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

thanks u to ummiaqeff, farahfatiahh, Yatt, Liyana.Mazlan and Fizza