Baru je lepas tengok No Strings Attached. Jom Layan Ulasan Tak Professional Sini Ada Hantu daripada Shinnaz.



Tak percaya. Lepas Khurafat. I still nak tengok cerita hantu walauuuupunnnn I tengok di celah jari jemari. Haha. Adengan terkejut and suspen banyak tau Khurafat tu.

Cerita hantu yang dimaksudkan ialah Sini Ada Hantu. Tak takut langsung okey. I rasa tengok cerita ni macam dengar cerita bila 1st time masuk asrama. Sambil makan-makan, borak-borak cerita hantu untuk menakutkan orang yang takut dan orang yang bercerita tu macam lah dia berada di tempat kejadian padahal masa Sem 1 dia pun dengar daripada senior yang cerita. Haha.

Katanya Sini Ada Hantu cerita betul yang terjadi dalam masyarakat kita. Dont know lah kan. Tapi tak lah se'best' yang digembar-gemburkan itu! Tipu je. I bagi 3 bintang je. Cerita dia macam cerita-cerita pendek tapi ada 3 part. Paham tak? Cerita ni macam layak untuk drama je. Simple gila. Korang tengok lah sendiri. Tapi cerita ni tak lah movie yang seram gila tu. I rasa ada funney juga. Pelakon dia pun macam tak lah fofular sangat tapi dikenali lah. Paling fofular Fasha Sandha lah, Hantu Pokok Pisang ;)

Korang suka part yang mana?

- Hantu Pokok Pisang
- Hantu Nombor Ekor
- Hantu Asrama

Now movie yang kedua, Sanctum.





0 comments: