Breakfast for weekend


Gigih okey nak buat bread pudding tapi tak jadi. Mula-mula bakar naik, lepas tu dia dah tak naik. Hehe. Apa pun..not bad lah buttt tooooo sweet lah. Banyak gula lah I letak dia punya kuah dan.... tepung jagung! Nak bagi likat sangat hahh! Ambik satu mangkuk I letak. Tapi still boleh makan. Haizi pun kata okey. I memang buat untuk I makan seorang sahaja. Menyampah betul dengan Haizi tu. Orang buat makan, makan sepinggan je. Makan lah 2,3 kali kan!

"Sedap..suka..tapi bukan favorite!.."

BOLEH????? "Tak mahu buat dah...."

"Tak apa..sebab bukan favorite tak buat pun tak apa..."

Kecik hati!!.... Tak apa. Esok my niece datang mesti dia suka!!!...:)

Silakan....;p
breakfast pagi tadi, nasi goreng bread pudding

close up sikit. Okey lah kan ni?





6 comments:

jana cun! said... [Reply to Comments]

kakak ltk cip coklat.. sedap gile dr ltk kismis... ngeh2...

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

bread puding ke tu? hehehehe

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Jana good idea..nextime I buat choc chip ya...aku bagi ko makan! nak?

ummiaqeef : yes dear...bakar punya..bukan kukus..hehe

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

strawberry tu look yummy!

Mrs. Hakim said... [Reply to Comments]

sedap ke makan dgn kuah kastard tu? kita suka mkn dengan eskrem vanilla.. rasanya lagi stim kot.. pastu curah sos cokelat.. letak buah2..erghhh, nanges!!!

jana cun! said... [Reply to Comments]

ko xwat siap!