Eksaited kau!



Haha. Lama nau tak update fasal movie. Latest movie pun tak tahu. Entah. Rasa malas. Yang I tahu Sana Sini Hantu kan? Boring lah cerita hantu. Sekali Haizi kata rating 4 bintang! Apa kes? Haha. Nak tengok. Sebab hari ni cuti nak layan movie lah. Sekali my mom ajak tengok playgame tadika. Sigh. Cycling kat atas katil je pagi tadi. Haha.

Dari Putrajaya-Meru jam 11.30pm. Lambat dah. Tidur pun lambat. 1,2 pagi kottt. Itu pun tak boleh tidur. Tweet tweet kejap! Tengok artist-artist punya twitter. Sekali Nora Danish update dia nak tengok No String Attached. Cerita apa tu?

"B...cerita apa tu No String Attached...?"

"Ala...Ashton Kutcher..."

Hah????????????? "Kenapa tak tahu?? Nak tengok..." ;(


"Ala..movie tu kat cinema terpilih je..Alamanda tak ambil...Orang gov tengok cerita melayu je! Haha.."

Bwekk!

I tweet Nora Danish okey! Haha. Kata boringgg......

Esoknya dia balas lahhh....Yay! Yay! Yay! *Dance mode*

1st time kau. Jakun kan? Kau ada? Haha!

Jom tengok No String Attached and jom tweet tweet Shinnaz. Seronook!




6 comments:

MRS. K said... [Reply to Comments]

tengok poster pon dah tau! hahaha...

jana cun! said... [Reply to Comments]

sila tgk, sgt best!

yatt said... [Reply to Comments]

haha... kalau i pun jakun gak.. selalu baca jer tweet diorang tak pernah ReTweet pun :-)

NURUL said... [Reply to Comments]

shinnaz ada twitter ke meh lah kita bertweet2 cari nurul dgn nama ni NURULmamaRAINA

aenafiq said... [Reply to Comments]

beb aku ade tweet tapi x reti lah pening! dok folo artis je..artis pun request folo aku hahah

izz said... [Reply to Comments]

salam perkenalan dik... putrajaya jabatan mana?