Gong Xi Fa Cai ;)

Erh! Dah nak petang dah. Tak sabar nak balik rumah! Apa pun happy holidays and Gong Xi Fa Cai for those celebrate it ;)


I tak tahu nak pergi mana? Mandi-manda nak? Haha. Tak habis-habis. Jeles tengok Marissa swimming ;p Cuti 4 hari ni weh! Haih. Boring lho. Rasa tak sabar nak hari Isnin pula. Haha. *matilamak* movie pun tak best lah!

Pergi IKEA syok ni sebab tak ramai orang kan pagi-pagi raya tu. Tapi... dah plan nak buat breakfast esok pagi. Alaaaaaaaaa.... ;( Ish! Ish! Ish!



1 comments:

♥mama eza♥ said... [Reply to Comments]

aku pon ngak kemana2..happy holiday shin