So Random lah entry ini ;p

Grr..So many things nak buat sebelum weekend. Sigh. Rasa nak balik je! Banyak lho surat-suratnya. Dah rekod almost 78 surat. Ni pun bertimbun datang lagi. Apasal hari Jumaat kerja mesti kena rushing and kelam kabut.

Nak settle kan kejap-kejap lagi. Petang kang ada penerangan fasal Palestin pula. Look interesting! Nak pergi dengar tapi siapa nak rekod surat? Hurrm...InsyaALLAH lunch break buat. Hehe. Sambil itu boleh lah update belog. Hehe.


Ada urine test pagi tadi di office. Bagus lah buat macam ni. Atleast kita update dari masa ke semasa. Keselamatan dan kesihatan.

So canggih lah benda ni. Hehe. Teruja pula. Hehe. Nowadays, so macam-macam lah! Alhamdulillah -ve. Jauhi dadah okey. Merbahaya! I pun tak paham nak baca benda alah ni macam mana. Tapi orang tu cakap, -ve! Of course lah ;)



2 comments:

Mrs. Hakim said... [Reply to Comments]

yu tengok line kat botol tu.. dia ada timbul line cam 2 line gitu.. kalu sume timbul tu -ve.. if im not mistaken la.. tadi pun buat juga.. yu tak simpan ke cup tu?? leh buat sippy cup..hahaha

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Mrs. Hakim : kita tak tertanya pulakkk...hehe. simpan? geli lahhh..haha. hannncccinng!