Habit di IKEA



Tak tahu lah orang lain pernah kena ke tak. Selain pekena meatball and chicken wings I perasan satu benda yang jadi habit ialah beli beg biru ni. Harga RM 1.90. Kan dia tak bagi plastik kan. Haih. Suppose beli sekali sudah. Then, nak datang IKEA bawa lah beg biru tu kan. So tak payah beli lagi. Ni tak. Tiap kali datang beli. Haha. Habit!


Kan saya cakap kat mana nak letak DVD banyak-banyak ni. Dah tinggi sama dengan TV. Bukan apa. Semak and habuk. Rimas pula. So, hari tu pergi IKEA bantai beli para. Apa erh nama dia? Haha. Best jugak! Tapi tak pasang lagi. Ngehngeh. Saja nak kasi tahu. Haha. Nanti dah pasang kasi tahu ya ;p

Hari tu pergi IKEA beli benda bodoh-bodoh je. Sudip lah. Bekas cupcake lah. Bekas air batu lah! Haha. Itu pun jadi kan? Memang hantu lah IKEA nie!! Tak boleh tak beli. Haha. Tapi I tetap suka IKEA. Agak-agak nak deco rumah and nak cari inspirasi, IKEA pun boleh juga. English style ;)

Jom buat cake? ;p

Sampai ke malam. Rupa pun ado-ado je.



2 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

ala slalu x ckp nak g ikea, org nak kirim lah..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

hahahah..tak plan okey..ko marah mak aku!