Ipad


I want....

Ipad! Haha. Macam best je. Cool kan? Pergi mana-mana boleh bawa ipad. Tak lah bawa lappy yang besar kejadah tu. Ingat lagi 1st lappy I ada my mom bagi from Acer. Masa tu mahal nak mamps dan besar. Sampai sekarang masih boleh guna.

Perasan tak. Benda kan kalau awal kemunculan mesti baik dan bagus. Bila dah keluar yang seterusnya macam hampeh! Dulu guna phone N70. Paling mahal kot beli. Masa tu baru keluar. Rm1500. Then, dah lama sikit Haizi pula guna N73. Masih mahal lagi. Tapi dah macam tak best. Asik hang je. Stock baling pun still hang. Bengong. Ingatkan telefon Haizi je. Sebab tuan dia pun macam hang. Haha. Sekali N73 Kangah pun sama. Nampak nau handphone yang hang.

Lepas tu beli HTC. HTC apa entah paling baru lah and 1st keluaran. Then, HTC yang lepas tu banyak complaint. Siapa yang complaint? Tuan kedai jual HTC lah! Haih! Apa motif cerita ini dengan ipad? Tak ada kena mengena kot. I nak cakap. Dulu I ada lappy besar gila. So, sekarang dah ada lappy yang comel. Mini laptop tu!! Tapi sekarang ipad pula!!! Cool habis. Tapi mahal lorrr. ); Ala..mini laptop tu pun I dapat from TM ;)

Btw, pakej apply telefon + streamyx = laptop tu dah ada balik lah!!! Ini pun I dengar Haizi cakap dengan customer dia. So, I uar-uarkan kat sini ye. Hehe. Just pergi TMpoint berdekatan :) Apply streamyx dapat lappy. Best kan? Cepat-cepat!!!! Tapi bukan apply terus dapat ya. Ada lah terms and condition dia :)

Lagi satu kalau ada ipad kan I rasa orang berpantang lah paling seronok. Cuba orang bersalin bagi hadiah. Asik baby je dapat. Sejuk sikit hati orang bersalin. Dah lah bertarung nyawa kan? Keluar je dari bilik pembedahan masuk ward ada ipad. Mesti best!!!! Tak ingat sakit dahhh!! Haha. Kan mudah kalau boring-boring masa bersalin tu guna ipad je. Ringan. Nipis. Haih! Banyak kelebihan ni. Haha. Macam ni berpantang tu sesuatu yang menyeronokkan lah! Haha





Motif? cerita pasal ipad je dah melalut ke orang bersalin. Haha. Dan so many friend bersalin bulan March ni!!! Boleh masuk dalam list 2011 ni ;p




12 comments:

MRS. K said... [Reply to Comments]

VERANGANS...

*Miss Geli^ said... [Reply to Comments]

lenguh tangan main game keta tu ngan ipad..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Mrs. K : itu je mampu kakkk..sob..sob..sob..

Miss Geli : maknanya akak ada ipad lah nieh..yang main game2 kete nie?

h a i z i said... [Reply to Comments]

ipad?? xbest mana pun.. :p ya...ya..ya...

tapi doa2lah..manalah tahu kan....

AMIN...

NURUL said... [Reply to Comments]

nurulpun berangan nak ipad kecik dan mesti ringan punya. nurul ada ibook from mac version lama G4 punya berat. pastu ni dah sengal2 ayam dah

afni+hafiz=dani said... [Reply to Comments]

memang da lama idam kan..hoh!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Haizi kalau I beli please dont touch ever!!!!

p.s: I letak kat list 2011 ye? ;p

Nurul : mac version tu yg siti nak hadiah daripada Dato K tu kan??? bestnyaaa....

Dani : ni buat tidur tak lena nie..patut lew..2,3 hari ni tak lena tidurr..ish!

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

apa kaitan ipad ngan org bersalin?

farahfatihah said... [Reply to Comments]

apa lagi, masukkan dalam wish list..kot2 haizi ada niat nk bg surprise hehehe

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

nak ipad! nak jugakk... uwaaaaaa

jana cun! said... [Reply to Comments]

jom la kita bli sma2... =p

♥mama eza♥ said... [Reply to Comments]

pe kate ko hadiahkan aku, senang aku gune time pantang nti..huhu pakej dapat lappy tu kalo ade bg aku keh..hahaha