Jom buat cake!


Sejak-sejak dah tahu macam mana nak guna oven asik nak bakar-bakar je. Haha. Serius okey. Tak tahu guna oven. Biar lah. Nak caci maki pun tak apa. Saya tak reti guna oven and kecoh 1 belog. Haha. Tak kisah. Sebab sekarang aku ada banyak kerja nak bakar-bakar. Haha.

For beginner let start dengan yang instant. Haha. ;p

Aktiviti masa hari Jumaat lepas. ;) Actually tak lah sedap sangat okey. Tapi disebabkan 'home made' rasa tu lain lah. Lagi pula makan panas-panas. Haih!




6 comments:

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

peewit!

sama perangai ngan akak lah ni..masa baru2 dapat oven sendiri, kemain sikit2 nak bakar,..sikit2 nak bakar..kalau boleh masa kari pon nak bakar..hahaha..eksited lebey..

takpe2 , teruskan bakar membakar..hehehe

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

hahahha...kan? nanti dah lama-lama oven tu entah ke mana entah..hahaha...lepas ni nak bakar-bakar kentang pulak!! thanks kak hanaaaa!

♥mama eza♥ said... [Reply to Comments]

rajinnyer...anto umah aku sket..hehe

::c i k p u a n d e a n y:: said... [Reply to Comments]

weehuuu..syabas beteee sbb da pandai gune oven..jgn jd cam aku, nak pnskan roti je pon smp hangus...hahaha..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mama_auni ala..dah habis lah...nanti kalo aku buat lagi aku anto yer..:)

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

hahahha..tahniah kan?? thanks u! hahhaa...panaskan roti?? toaster? oven jugak?? hehe. kalau roti..aku pizza...mmg dah rentung habis! stok baling kat dinding, wall yg pecah!