Jom karaoke with Isha Dut Dut Dut

Whoa. Sekarang SRG ni suka pula karaoke. Layannnz. Ni semua ikut Mak Ngah. Hopefully ni just for fun. Gila poyo okey. Sumpah nak lempang laju-laju!

video

I tak paham lah yang dia macam nak peluk? Peluk apa tu Isha? Try tanya dia. OMG. Sengih-sengih. Paham ke tak tak tahu lah. Latest info. Dia sekarang suka makan Jambu. Kan sekarang famous jambu Pak Cu 916 tu kan? Kat Meru ni dia jual tepi jalan. Kedai payung-payung. Jenuh juga satu hari tu nak cari orang jual Jambu. On the way balik sekolah dia nampak payung. Dia suruh berhenti juga. Rupanya orang India jual bunga sembahyang bukan jual jambu. Meraung nak jambu jugak. Haha.

Nak sangat kan? Hah! Ambik! Ikut auntie bunga tu! Lagi satu biar Cha, nanti kau dah besar ko tengok sendiri ko kekecik cane! Rasakan! Haha.


3 comments:

MamaTiaMia said... [Reply to Comments]

salam shinaz..kat office ni tak leh etngok recording but can imagine isha dut dut:):)kokokrunch with banana nd milk look delicious and healthy too;)

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

pergh...rosak budak ni dpt auntie² mcm korang..haih!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

@MamaTiaMia wasalam...hehe. she just singing ;) owh..so hungryyy...

@ummiaqeef insyallah..dah besar dia jadi budak yang baik sangat..;)