Joy, Happiness, Prosperity and more! Happy CNY again!!!


Konon nak diet. Tak. Tak. cerita dia memula macam ni. I nak pergi makan Ayam Penyet. Nak Wong Solo punya. Tak nak Ayam Penyet kedai lain. The nearest Wong Solo is Sect. 7, Shah Alam. Take half and hour lah nak ke sana dari Meru. Time tu dah 9 p.m. Tak mahu lah. Nanti kena makan laju-laju. Tak feel. Haha. Kenapa nak Wong Solo? Sebabbbb...ada terung pedas tu. I nak terung tu...);

Apa nama terung tu.
Terung masak apa tu?

Tiba-tiba Kangah keluarkan angpow. So excited. Hehe. Macam gores dan menang. Dapat voucher FREE. Fries je pun . Tapi jadi lah. I post kat FB. Mati-mati diaorang ingat I dapat angpow. Siapa lah nak kasi. Hehe. Dapat 4. So, decide makan Mc Donalds. Tak sampai 10 minits pun dari rumah. Ada hati nak makan di sana. Masih tak ingat nak balik Putrajaya. Hehe. Habis Merlin baru balik. Puas hati.


Rasa nak cuba no fast food for a week. ;)


6 comments:

♥mama eza♥ said... [Reply to Comments]

pegi jogging balik

farahfatihah said... [Reply to Comments]

wahhh lamanya xmkn mcd huhuhu owhh terung tu senang je nak buat...
mul2 buat sambal dia, the terung tu goreng then campur skali...then mkn hehe

MRS. K said... [Reply to Comments]

entry hari ni pasal makan je ek!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mama_eza : hahahah ;p

farahfatihah : itu kalau cili kan..ni kuah dia kuning and pedas sgt!

Mrs. K : hahahahah..lapo nie..:P

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

bole caya ke nak diet fast food?

farahfatihah said... [Reply to Comments]

rasanya dia pakai cili padi n cili besar tp amik yg warna merah je..bukan cili giling