Kenapa tak eksited?



Agak boring lah RL5 malam ni. Dah tu Lucky pula yang terkeluar. Entah apa-apa entah! I pun tak fokus sangat sebab main tweet tweet. Layan twitter lagi bagus. Hehe. Ala..just for fun je. I pun tak reti sangat dengan twitter ni. Hehe. Post status pun belum tentu ada yang reply. Haha. Macam main sorang-sorang. Haha. Tweet tweet saja-saja untuk baca twitter artist. Tu lah motif dan tujuan sebenar. Haha.

The I saw Dynas punya twitter. I saja je lah balas. Haha. Then she's replied back! Whoaa! Hehe.

"Dynas reply I punya comment!!!"
"Eleh...Tapi kenapa macam tak eksited macam
Nora Danish???"

Haha. Entah. Sebab I saja-saja kot. Haha. Actually teruja tau! Haha. Jakun. Jakun. ;p

Seronok lah macam ni. Tak apa. Tak apa. Tiba-tiba I teringat satu kisah. Cewah! Ini bukan nak buruk kan siapa-siapa okey. Sebab pernah terkena.

Nak tahu tak. I kalau jalan-jalan orang tak bagitahu tu artist memang tak tahu lah. Unless Haizi yang bagitahu. "psst..psst...Zahid depan sayang!" Boleh? Sumpah tak perasan. Lepas tu tiba-tiba "Erh. Amik gambar orang!" Haha. Sengal. Tak lah minat mana pun tapi dah terjumpa tu tak salah lah nak ambil gambar. Haha.

Masa I kerja di PJ dulu lepas kerja pergi makan-makan dengan kawan-kawan. Masa tu kitaorang kat KFC. Sekali tu ada lah seorang artist ni masuk KFC dengan dua orang kawannya. Situation ni happen masa 2007 tak silap. Sumpah. Adore gila dengan dia. Comel bangat! Sexy with short skirt and baby-T. Memang comel lah! Kita orang selang 2,3 meja je dengan dia. Of course lah I yang suka tengok dia and asik pandang dia. Kata artist kan. Mestilah jadi tumpuan walaupun....kat KFC. Haha.

Agaknya asik pandang je. Sekali kena sound da....);

"Tak pernah tengok orang ke???? Jeling-jeling! Berani datang sini lah...!!!" Sound artist tu kat kitaorang ini. Menjeling tak ingattt!

Sedih kau! Langsung tak pandang dah. Tak sangka. Shocked! Makan KFC laju-laju. Masa tu juga lah pekerja KFC tu datang kat artist tu minta "nakk signnnn". Tak koser. Zaman sekarang tak main lah mintak sign! Sign naik gaji okey lah kan? Haha. Yang pelik tu kan. Jumpa artist nak cium-cium tangan! Pelik-pelik je. Haha. Tak apa lah. Dah orang KFC tu die hard fan artist tu kan? Lantak lah.

Tapi sumpah. Dia memang cantik tapi bila dia sound tu terus macam...alahaiii....Baru-baru ni dia kahwin baju nikah sangat AWESOME! Baju je lah...!

Erh. Apa ni ni dari Dynas ke artist tut..tut..tut..Tak kuasa okey. Tapi Dynas tak pernah jumpa lagi. Orang kata dia sangat cantik and manja! Hehe.

Esok buat apa? I nak buat marathon movie ni! ;P




*update


Dengan Ning pulak! Haha. Btw, Ning ni sangat lah friendly and best. Last 2 years pergi Secretaries Day dia yang entertainted PA-PA dengan Daryl Sean Boswell. Pergh. Handsome gila dia tu. Maklum lah model. *wink*wink. Suara dia memang...perghhhh!




2 comments:

jana cun! said... [Reply to Comments]

spa kah artis terbabit?

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

ewah,main tweet ngan artis je skarang ni. kelas mak! ekekeke..