No Strings Attached (NSA)



After dapat sign from Nora Danish fasal No Strings Attached I macam teruja. Lagi pula my cousin, Jana pun kata cerita tu okey and lucah habis! So I lagi nak tengokkkk! Haha. Tak lah. 18 tahun ke atas sahaja.

So, hari Sabtu I pergi tengok. I ingat nak buat marathon movie. At least dalam 3,4 movie lah. Ada banyak tau movie nak tengok. No Strings Attached, Sanctum, Burlesque and The Mechanic. Itu pun Sini Ada Hantu I dah tengok hari Khamis lepas. Kalau tak. 5 movie nak tengok. I ambil movie jam 11.30 pagi. Nak pergi cinema yang ada semua cerita I nak tengok tu. Malangnya. Tak semua ambil and kalau ada pun timing dia macam rushing gila and ada pula waktu yang sama. So, yang okey NSA and Sanctum. So, I pilih GSC, Mid Valley. Lama dah tak ke situ.

Parking sangat lengang and tak ramai orang langsung. Haha. Not bad lah NSA ni. Cerita cinta romantik. 3.5 star for NSA I kasi. Sebab macam maybe pada I tak masuk akal and kalau ada pun orang yang macam looser gila! Ada ke orang buat seks dan no feeling. Tapi yer lah kan cerita pun. Haha. I tengok sebab Ashton Kutcher tau! Nak kata lucah. Tak lucah pun. Haha. Tak lah extreme sangat okey. Normal je. Haha. Movie ni untuk tontonan 18 above. Tak sesuai untuk kanak-kanak. Tapi ada part yang best ada part yang macam boring. Lagi satu Natalie Portman tu macam tak sesuai je but she's soooo sweet!

NSA story fasal apa erk. Hehe. Fasal Natalie Portman tu tak mahu ada komitmen lah. Maybe just for fun. Lagi pun dia tu macam ada masalah sedikit kalau dia jatuh cinta. Macam Ashton Kutcher pula dia pun okey. Sex friend sahaja. Tiada perasaan suka, sayang and jelous. And one day dia suka lah kat Natalie Portman tu. Tapi macam-macam lah jadi. Last-last dia orang memang sama-sama pun. Okey itu je. Hehe. Korang pergi tengok lah. Enjoy movie nie.

And I got 4 tickets movie. Its FREE. Masa I sakit kaki hari tu. Ada orang call. Katanya dari RHB. So, I pun layan lah. Dia suruh jawab. Main petik je. Tiba-tiba.."Puannn!! Tahniah..Puan berjaya menjawab soalan kami..dalam tempoh 2 weeks hadiah akan sampai" Okey. Tak eksited pun sebab tak percaya langsung. Nowadays bukan boleh percaya benda-benda macam ini. Sampailah hari Selasa lepas. CityLinks call nak hantar hadiah from RHB. Erh. Betul lah contest tu. Hehe. So, tunggu punya tunggu 4 tikets movie I dapat. Hehe. Tahu-tahu je I suka tengok wayang. Nak tengok cerita apa ni?? ;p




5 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

wah,syoknye dpt tiket muvie..kasi aku skit,hehe...

MRS. K said... [Reply to Comments]

eh, kasi la tiket 1-2 keping!!

Mizz NiniE said... [Reply to Comments]

wahhh..best jer.. dah lame tak tgk wayang...huwaaa

farahfatihah said... [Reply to Comments]

wahhh byk citer dah ek..dah lama xtgk wayang...huhu

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

ummiaqeef : boleh..jommm! tapi bukan latest movie rasanya kalau guna voucher ;)

MRS. K : kalau akak tengok wayang hadif cane?;p