penat gila nak mamps


Penat lah. Ni baru balik. Terus landing atas katil online. Pagi tadi siap cepat-cepat Umi kata hantar dia ke Selayang nun ada kenduri kahwin. Sedara katanya. Tapi sedara yang dah terpisah jauh. Dah tu pula minta hantar pergi IKEA nak beli meja katanya.

Kejap. Sebelum tu semalam I kata nak masak pancake. Haha. Beli instant je lah. Haha. Tinggal bancuh je. Tak lupa beli BBQ Chicken for dinner. Actually I beli BBQ chicken tu sebab...... beli oven dah setahun lebih dah. Asal guna je mesti hangus. Bengang je. Dah tanya
Kak Anis macam mana nak guna oven kalau nak bake cake. Testing dulu dengan BBQ chicken. Hehe. Sebaik jadi. Menjadi pula kali ni. Tak apa. Tak apa. Try and error.

Well, butter pancake tak berapa sedap kalau makan macam tu. Atleast ada lah syrup or apa-apa untuk jadikan ia menyelerakan. So I put banana and Hersyey Choc Syrup. Balance buat biskut tak jadi. Tak apa, tak apa. Try and error.

BBQ Chicken. 'ready made' je. Haha.RM 3.25. ;)

Okey sambung balik. Lepas pergi kenduri kahwin pergi IKEA pula. Kali ni Ibu SRG nak ikut jugak! Layannnnzz...........Makan..Makan...Makan.....;) Sorga. Syukran. Syukran.