Pizza Pepperoni



Hi! Hari ni saya pergi LPPKN sebab ada course fasal rumah tangga. Hehe. Bukan apa nak collect jumlah 7 hari berkursus tu. For last 3 years memang senang cause ada Induksi Umum, Khusus, BTN and macam-macam. This year pula rasa macam susah pula. Ada pun kursus berbayar lah. I think berbayar for PA around 1k plus plus. Macam tak worth it pula 1k for me? Yawn.

Sedikit sebanyak info 'Bahtera Kasih' saya pergi tadi fasal pencegahan penyakit kelamin & Amalan Gaya Hidup Sihat, Mesra Selalu and Pemantapan Keluarga. Course ni memang AWESOME! Best and fun. ;)

Orang kata 5 tahun ke atas baru kita tahu hubungan kita macam mana. Hehe. Maybe lah. Untuk permulaan okey lah. Nanti dah anak 2,3 lagi banyak tanggungjawab. Apa pun course ni memang sangat lah memberi info dan manfaat.

Ala. Tak best lah cerita fasal course! Nak cerita makanan. Haha. I've made Pizza Pepperoni for dinner. Yummeh!!!! Pandainya saya buat Pizza. ;p



4 comments:

MRS. K said... [Reply to Comments]

wah.. kagum.

dah bleh bukak kedai piza dah ni..hikhik

yusra said... [Reply to Comments]

huhu.. blog nih selalu buat kita lapar :P

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

eleh..yg instant ek?

farahfatihah said... [Reply to Comments]

xnak share ke nak wat camne??????

camne apply kursus best2 cam tuh??