Roti Gula



I kalau ada something baru mesti nak show off kan? Haha. Bio lah! ;p Mana tahu sependapat ke? Hehe. Semalam ada lah seorang 'mak buyung' ni. Hehe. Tak larat turun cafe so minta tolong pesan kat saya. Nak roti gula. I pun time lunch hour tu turun ke cafe untuk tapau. Dah habis 'shopping' I balik office.

On the way back to office dengan Cik Kas "Shin..bukan biskut ni lahhh...."

"Hah? Ye ker?"

"Ira nak roti gula..bukan biskut gula..."

Hahahaha.. "Sorry..kita tak tahu lah roti gula macam mana...."

"Sedap tau roti gula tu..."

Tak puas hati turun juga nak tukar kat kedai. Nak roti gula juga!


Rupanya yang ini. Haha. Memang sedap lah. I 1st time makan. Lemak, sweet and yummeh! Hehe. Tak sempat nak minum petang semalam tapi Haizi dah ada kat lobby. So tapau masuk tumbler. Hi-tea dalam kereta. Sempat kan? Terus pergi Alamanda tengok Sini Ada Hantu. Tak seram langsung! Haha.

Lapar lah. Nak makan lagi. Happy Friday peeps! Cant wait to Saturday and Sunday!




4 comments:

MRS. K said... [Reply to Comments]

AKAK SUKE ROTI NI!

♥mama eza♥ said... [Reply to Comments]

aku pon suke roti gula ne cicah ngan kopi..yummmeh...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Mrs. K : kita pun sukkaaa!

mama_eza : tak berkesempata nak cicah dgn kopiii..milo je..btw, mmg yummeh!

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

kak haslina kata ni biskut lucah..hahaha