Sanctum


Nice story from James Cameron. Well, semua tahu kot kalau movie dia keluar mesti meletops. Macam Avatar and Titanic. Hehe. I bet cerita ni mesti meletop gila. Lagi pula cerita dia macam unik, lain dari lain. Hehe. So, dari ke NSA kita tengok Sanctum.

Sebelum tu we had a lunch at Oasis. Makan di Portuguese Grill. Lama tak makan ni. Yumme! Lama juga lah nak tunggu Sanctum so window shopping. Erm. I dah nampak dah kasut nak beli dapat gaji nanti. Bukan sepasang tapi ada 2,3 pasang. Owhhhhh! Tak sabar! Tak sabar.


Sanctum is the best movie. Even I rasa macam arrgghh..bukan movie pilihan saya. Tak dapat bayangkan jumpa gua. Then, ada air. So kau diving. Then jumpa macam-macam. Lepas tu lost. Macam mana tu? Eeew! Seramnya.

Sanctum cerita fasal explore gua. Adalah seorang ni dia explore gua. So, dalam mencari benda-benda dalam gua tiba-tiba hujan lebat, ribut taufan. So banjir tau dalam gua tu. Diaorang terperangkap and tak boleh keluar. Banyak=banyak orang dalam cerita ini kan. Kita bengang betul dengan Victoria tu tau! Mulut kecoh je. Padan muka kau mati. Erh. Lagi satu kan. Sanctum ni bukan fasal gua je. Fasal orang yang jahat diantara kita-kita pun ada. So dapat kah diaorang survive or terperangkap sampai mati? Pergi tengok. Memang tak rugi okey! Nice lah! Tak membazir pun RM13 itu!!! 4 star for SANCTUM.

Erh. Jom baca Cosmopolitan. Ada Liyana Jasmay. Now, fall in love with Cosmopolitan. Selain murah and best!





2 comments:

Mrs. Hakim said... [Reply to Comments]

rajinnya beli majalah.. now semakin malas nak beli, nak pinjam boleh??? hahahah... erk, tapi ada satu tajuk kat muka depan tu yg menarik minatlah. cam best plak rasa nak beli.. :p

farahfatihah said... [Reply to Comments]

wahh bagus ada review!!!! t akk tgk!