Twitter


Wah gila Twitter sudah!! Haha.

Serius. Banyak-banyak artist haha artis Indo banyak I follow. Why? Entah. Tahu tak cara dia post tweet tweet tu kan unik bangat! Sometime macam best gila. I rasa enjoy je diaorang punya life compare dengan artis Malaysia. Haha. Sumpah artis Indo sangat lawa-lawa. Lempang sikit!

Tak ada idea lah update blog. Boring. Malam ini ada movie Sini Ada Hantu. Nak tengok best ke tak. Rating macam okey and not bad lah nak tengok kan. Nak makan apa hari ni???? Erh. Lagi satu March coming LOL. Nak kasi hadiah apa ni??? Jom layan survey!



4 comments:

MRS. K said... [Reply to Comments]

jeram lagi......

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

done! hehe

NURUL said... [Reply to Comments]

nak follow twitter shinnaz bagaimana

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Mrs. K : hehe. tu je tempat mak kita suka! apa-apa entah kan? haha

ummiaqeef : thanks u!

Nurul : kita dah follow Nurul da...;p