Uncle yang annoying!




Auntie miss Isha so much! Sayang Isha banyak-banyak. Kalau kita ada duit banyak kita pergi jalan-jalan tempat yang best-best. Tak payah bawa uncle yang annoying gila tu. Isha suka menangis pun tak apa. Auntie suka juga dari uncle yang annoying sangat-sangat tu!

Lepas ni kita shopping banyak-banyak baju Isha biar uncle yang annoying tu jeleous yang amat kat kita dua dan tertanya-tanya kenapa auntie tak beli baju untuk uncle annoying tu. Beli lah sendiri. Isha lagi comel dari uncle yang annoying melampau-lampau tu! Apa-apa benda yang comel and funney Isha buat pun auntie suka dari uncle yang sangat annoying tu buat lawak and try to be friedly.

Auntie rindu Isha buat sekian kalinya dan beribu-ribu lemon dari rindu kat uncle yang annoying gila nak mamp!

Bai. Today yang annoying!





2 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

icha nak g school? hihi..cheer!!!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Isha nak pergi school tapi Isha skg memang dah ada kat school. tiap-tiap hari Isha pergi school dan kena buli. Isha tak suka school. Isha nak jumpa Makngah tiap-tiap hari. tak mahu school..tak mahu schoo...;p