Bye Cameron ;)


Lepas check in tunggu kejap then lepak-lepak dalam bilik sambil makan straberry coklat lagi. Isha suka sangat strawberry coklat. Hehe. Lepas maghrib pergi Pasar Malam Brinchang pulak. Hujan lebat lorr. Sian Isha. Beli payung strawberry lagi. Comel. Tapi memang keadaan tak mengizinkan so, beli makanan dan balik. Sayur and buah kita beli esok.

Pagi-pagi esok terus cari breakfast memandangkan hotel tak provide breakfast. Nak cari makan pagi-pagi adalah sangat susah. No choice kena makan kat Brinchang. Kotor lah foodcourt dia. Eww. Tapi tetaplah makan sebab lapar. Nasi lemak kukus.

Then, pergi pasar pagi pula cari sayur. Gemuk-gemuk sayur dia. Geram! Then balik hotel pack barang. Kereta penuh. Sayur banyak! Hehe. Balik singgah Kg. Sedia makan muffin and beli strawberry dan makan ice-cream dia. Sedap nak mamps! Balik ke Klang sampai petang. Malam balik Putrajaya. Isnin kerja. Lepas tu penat. Lepas tu mimpi still duduk kat Cameron Highland. Ngadap lah ya. Asik cerita Cameron je. Haha. Besttt!

orang sibuk beli sayur and buah.
dia sibuk belajar butang baju sendiri
haha.

teringat bugs bunny kan?
makan carrot cenggini

diaorang ni segala sayur nak ambik gamba!

good isha. suruh ambil gambar pegang kasut je
tetiba buat muka suprise. haha.
kat Cameron banyak-banyak benda dia nak kasut tu je.

dah habis kitaorang balik. Isha pun tidur.
Krooh! Krooh!




3 comments:

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

seronotnya jenjalan...untunglah isha dilayan bak puteri:)

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

seronotnya jenjalan...untunglah isha dilayan bak puteri:)

SURIA AMANDA said... [Reply to Comments]

dah lama x pi cameron....