Curry Laksa from Pappa Rich


Sedap kan?

Me kalau pergi Pappa Rich ambil roti je. Setakat nak makan nasi lemak, mee kari tu beli tepi jalan je. Lagi sedap and murah! Hehe. Hari apa entah. Teman Haizi shopping. Lama gila. Rasa nak balik je. Tinggalkan dia kat situ. Melampau. Kalah perempuan! Ish! T___T

Perempuan kalau shopping memang lama. Tapi tu lumrah lah kan. Tapi kalau lelaki shopping...tak mahu teman dah! Beli seluar je macam beli 50 helai seluar. *Nanges.

Penat shopping makan pulak!

Laici Soda.

Curry Laksa sedap melampau.
But Haizi tak suka. Curry susu katanya.

Honey Lemon sedap melampau juga!

Nasi lemak Haizi!

I bought some clothes. Sangat gembira. Puas hati!

p/s: nak cari baju raya lah!




4 comments:

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

uik! cepatnya nak cari baju raya..hehehe

farahfatihah said... [Reply to Comments]

xpernah terbuka selera nk g papa rich, xtau nape huhuhu

sedap2 air tu....

jom2 cari baju raya

..nOj.. said... [Reply to Comments]

baju raye ke tulis tu? bile raye ni? hehehe

eh sama la hubby me pun kalau soping seme nak belek. amarah betul. tp kalau kte soping lama, dia takleh marah. sbb lumrah ye. heheh

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Hana : hahahha...ha ah kan. nanti tak muat pulak! haha

Farah : ala..nape? nanti try tau. ala..dia mcm Old Town jugak! Tapi air tu mmg kita suka...jom kak farah. this year raya bersama suami lah kak farah...:)

nOj : hahahha..raya cina dah lepas! hehe. leceh ar teman lelaki shopping! haha.