Dove Promises : Playfully Peppermint



Mint dia bila geget tu terasa hingga ketetesan terakhir! Haha. Best. Rasa tengah berus gigi pun ada. Hehe. Tapi mahal lah Dove ni. Tak mahu kalah dengan coklat ( . ) ( . ), Almohd Hersyey's.

Hari tu saja je lah. Bawak bekal untuk Isha. Yes. I bawa dia naik Cameron. Saja je. Dulu dia pergi kecik and tak ada gigi but now, dah besar! Hehe. She had fun kat sana. Aktif. Larat tak larat je. T__T '

Dia tak makan pun. So, I lah ngap! Hehe. Sedap pulak makan sambil buat kerja. Best! Best! Lagi satu best sebab....bila kita buka wrap choclate tu kan dia ada kata-kata yang best. Excited sebab nak buka nak baca words tu. Makan no. 2. Nanti nak try Dove lain pula. Kena dapat gaji baru beli. sob..sob..sob..);

dah nak habis ni!! ;p



1 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

kumpul la word tu buat craft..unik..