Earth Hour, Ikan Bakar dan Body Shop



Last week balik Melaka. So, kalau balik Melaka so far I tak pernah miss pergi kedai makan di Pengkalan Balak. Selalunya tapau Kupang Sambal for Kangah. Sedap! Tapi hari tu sementara tunggu kupang masak layan ikan bakar. Memang sedap lah! Dah lah petang-petang, angin tiup pun macam tak nak tiup tepi pantai pulak! Hehe. Kalau pergi Pengkalan Balak jangan lupa tau singgah kat situ. Dia area Medan Selera Ikan Bakar, kedai no 1. Hehe. Antara special dia tadi tu lah Kupang tu! Memang sedap!!! ;)



Then malam pula tak pergi mana-mana. Rest kat rumah. Layan Earth Hour. Nampak tak I kat mana? Hehe. Of course lah tak nampak. Kata gelap. ;p Lama sangat tunggu 1 jam I tidur terus. Haha. Cerekarama pun tak tengok! Hehe.


Lagi satu kalau balik Melaka juga tak lupa singgah Banda Melaka yang panas tak ingat tuuuu! Haih! -__-' I suka pergi Body Shop ni. Ada S.A dia sangat lah menggoda. Haha. I dont know dia lelaki or perempuan. Tapi dia sangat friendly and mengancam. Kalau cakap semua I nak beli. Haha. Actually so boring today );







3 comments:

Filla ~ Kasihs said... [Reply to Comments]

malu kat diri sendiri, org melaka tapi tak gi pon makan ikan bako kat sana! sekarang teliur tgk blog orang!!!!

yatt said... [Reply to Comments]

cam sedap je ikan bakar tu kitorang kalau pegi melaka makan kat umbai je tak tau lak kat pengkalan balak ni...kena try ni...:-)

aritu exsited sangat menang giveaway tu sampai lupa kasi alamat hehe

Haslindayati
PT 4413 Jalan TS 1/4
Taman semarak
71800 Nilai, N9

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Filla : hahahaha...baik kau balik kg Filla!!! ;p

Yatt : ala..actually kedai dia mcm kedai biasa je. Umbai tu mcm satu kedai makan yang besar and agak mahal juga. Tapi kalau nak jalan-jalan and makan-makan recommended :)

Nanti kita pos.