Friday

Whoa..had some fun with gf's. Lunch @Penang Village. Busy gila hari ni dan penat! Kenapa? Confuse. Esok birthday my mom, 12 March. Then, I suppose pergi somewhere. What should I do? Stay with my mom or travelling with my sisters. My mom said its okey. Her sister will coming to accompany her. Okey ;)


Buttt...me satu apa pun tak kemas! Flight 7.30am esok! Phew. Gila. Pukul berapa nak pergi airport tu? Huwaa..); Lagi pula plan nak ke tempat lain. Plan asal entah mana. Plan lain dok sibuk buat. Pening! Lagi pula rasa tak sedap hati nak pergi. Kejap nak pergi. Kejap tak nak pergi. Tonight dinner and celebrate my mom brithday @Kedai Soto. Unfair tau! Ikut rule siapa punya birthday kena belanja makan! So, my mom pilih kedai soto kat area rumah je! Tak aci! Haha.

Me bought this book. Look delicous. Hehe. Must try!


update*

My gf, Sally tag I cakap Tsunami @Japan. OMG! Finally...Alhamdulillah. Takut sebenarnya nak pergi island this weekend but bila macam ni jadi rasanya YAKIN tak mahu pergi. Bukan I suka tsunami ya! Tapi Thanks to ALLAH saya masih diberi perasaan ragu-ragu. Ya ALLAH, selamatkan lah manusia-manusia di sana, baby, anak kecil dan semua binatang terutamanya kucing. Selamatkan lah mereka. Sumpah saya takut tengok lautan yang besar. Bila hanyut memang akan pergi kemana-mana yang kita pun tak pasti. Seorang diri. Untuk itu lets pray for them! Amin );



5 comments:

MRS. K said... [Reply to Comments]

oiii..oii..
boleh plak esok besday mak, die nak jalan2 tmpat lain pulak!!

so, tak jadi pegi, bawak la mak tgk dinousor alive! hakhak

farahfatihah said... [Reply to Comments]

sib baik xjadi g pulau..jaga diri bebaik yer...wahh t dah jadi keknya bg akk tau

maryam said... [Reply to Comments]

hey ahkaq!i really like ur book coz show evert steps of baking and im looking forward to da book now. bole bg tau info beli kt mana n RM? nanti balik kL mahu carik la :P tq!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

MRS. K : hahahhaha..tapi mak kita bagi time beli tiket tu...tapi skg da tak bagi..hahahah..dinosour alive??? kat mana?

farahfatihah : tu lah kak farah. its ok next time insyaALLAH :)

kalau buat ya..hahahahaha ;p

maryam : hi! thanks for viewing ;) buku tu boleh dapat kat Alamanda dia open kat hall sempena Baking Day ke apa entah. 8-14hb rasanya...RM 39.90

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

hepi besday teacher mariam!