Had fun at Desa Waterpark again!


Sabtu lepas ingat pergi Perhentian so Haizi beli camera cover for underwater untuk snorkeling. Nak masuk dalam air katanya. Kat Perhentian tak ada servis macam kat Redang, camera rental. Best wo!

Haha. Tak habis lagikan kesedihan di Perhentian. Tak apalah. Maybe ada hikmahnya. ); Haizi dah beli terus guna kat Desa Waterpark. Hehe. Tak apa lah. Tak ada ikan pun tapi still ambil gambar dalam air. Yay! ;)

Tak berapa nak jelas sebab cover dia macam besar. Camera pula kecik. So nampak macam dalam terowong je. Haha. Apa pun memang enjoy sangat!!


benda alah tu.





5 comments:

MRS. K said... [Reply to Comments]

ari ahad tu pulak ade bot nak pegi perhentian terbakar..kesian ade orang melecur. bace paper tak?

NURUL JAMIAN said... [Reply to Comments]

canggihnya shinnaz boleh amik gambar dalam air

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

baca kak..tu lah kan..macam2 nak jadii..kak K pergi tak? insyaALLAH bulan April dah okey. Tapi kalau hujan jangan pergi la...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Nurul : hahahah...mana ada canggih Nurul..ni ha..haizi guna cover tu je..camera kita murah je...-_-'

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

teringat kat redang..waterproof camera tu..x pernah g desa waterpark lg.. :(