Happy Birthday- 50th

First of all happy birthday to you mom! I love you so much! Dah seminggu pun tetap lah nak wish hari jadi! Haha. :)


Semoga dimurahkan rezeki, dipanjang usia, dikurniakan kesihatan yang baik, dirahmati oleh-Nya, bergembira, berkasih-sayang dan dilindungi daripada perkara-perkara yang tak elok.

Just simple celebration memandangkan sepatutnya tiada celebration sebab saya sepatutnya berada di Perhentian. So, beli KFC and Choc Fudge. Tak lupa juga untuk anak buah saya yang paling comel di dunia kerana mempunyai mata bulat rasa nak cungkil-cungkil iaitu Kaia/Ara!

My mom 12 March and Kaia 15 March. Sekali harung je. Hehe.

I ingat nak bawa my mom pergi holiday. Tapi banyak sangat perkara menghalang. Sedara datang, adik tuisyen. Owh! Tengok lah. InsyaALLAH sebelum sekolah di buka. As promises, siapa punya birthday kena belanja makan. So, my mom belanja makan kat Jeram. Bosan lorrr.. -_' Asik asik Jeram! Hish!

Nanti besday I bulan 8 puasa tau time tu! Hehe. Jimat! Jimat!!!..Nak belanja sahur ke buka? Haha.

Isha sayang o-pah




0 comments: