HARMONI : Sazzy Falak


Orang kata buat apa nak ikut orang kan? Asal seadanya. Tapi tak salahkan kita tiru or mungkin cilok sedikit idea kalau benda itu benda yang baik ;) Ini tak. Asal sama kata kita tak boleh lebih. Aparaaa..


Tadi lunch beli magazine ;) Harmoni & INTREND. Harmoni adalah sangat UNGU and ada Sazzy. Serius! Hot mummy habis! Kecik je. Erh. Pasal dia buat baby shower tu biarlah. Just for fun pada saya. Orang kata baby shower tu kalau orang adat melayu 'melenggang perut'. Ye ker? Baby shower tu macam raikan ibu mengandung and bagi-bagi hadiah for preparation je. Ke ada baca mentara-mentara lain? Yerlah. Tak berada di tempat kejadian. Tapi tengok macam makan-makan je. Enjoy meeting friends. Dapat present. Best! Best! Dont be sensitive sangat la :) Ada duit, boleh lah kan? Who know dia buat kenduri ke kan tapi press tak buat liputan ke? Kan? Dont judge a book by its cover.


Wahh! Tetiba bakc up Sazzy. Haha. I think she so cute lah. Orang pregnant memang comel-comel kot kan?



4 comments:

yatt said... [Reply to Comments]

tu la... dont worry shinz kita pregnant nanti mesti cute mcm dia hehehe

Filla ~ Kasihs said... [Reply to Comments]

eh kontroversi ke? dia ada buat baby shower ke? eh suka ati dia lah nak buat.. bukan dia buat dalam gereja ke apa ke? setau aku baby shower tu sajer2 gedik ajak kengkawan datang celebrate..makan2 bagi hadiah..salah????

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

bestkan dpt baby twin...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

yatt : amin ya robbal alamin :)

Filla : tak lah kontroversi. kan ada fans yang kata benda tu tak baik lah. ikut sgt barat lah. apa-apa entah. abes yang melenggan perut tu tak dosa pulak!