JJCM : Black Canyon, Alamanda

Dah 24 kali kot pergi Black Canyon Alamanda tu baru nak buat entry. Haha. Sempena Women's Day Haizi bawa makan situ je plus beli pancake. Haha. Pancake tu tawar lah pulak! Teeehee. Actually tak tahu pun apa Women's Day ni? Maybe mengenang jasa-jasa wanita kot. Hehe.

So, selalunya kalau pergi kat situ I paling suka orderrrrrrr.....I dont nama penuh dia butt dia macam keow teow kung fu? Ke macam ladna? Hehe. Must try. Plus makan dengan cili potong. Argghh..sedapnya. Macam tadi dah decide tak mahu makan keow teow tu sebab pergi situ je makan itu. Macam boring. Tak masuk tekak. Tapi bila sampai kat situ automatic nak keow teow tu!!! Hehe.

Disebabkan my fav food so I cerita details lagi. Isi dia ada udang, sotong, ikan and sayur-sayur. I tak suka tau ikan tu and sotong tu sebab dia besar. Maybe ikan and sotong tu dah tua so dia besar and liat. Memang sedap lah!

Then, Haizi order nasi putih and telur apa entah. Tak sedap katanya. Siapa suruh kan? Haha. Selalu dia makan nasi goreng. FOr starter ordered this, Chicken Wings! So yummeh lah!

Watermelon Frost and Iced Lemon Tea

Lepas tu konon nak tengok wayang lah guna voucher RHB bagi. Dah beli tiba-tiba I rasa malas gila nak tengok. Tapau biskut and terus balik! Penat....);

Biskut ni sedap tau!

Double Chocolate Wafer Stick




5 comments:

farahfatihah said... [Reply to Comments]

kalau g situ paling best jus tembikai dia..pekat..sedap!!

Filla ~ Kasihs said... [Reply to Comments]

asyiklah lalu lalang jer tp tak penah try.. mcm2 ada? should try keteow tu..my favvy gaks!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

farahfatihah : kan???? tapi cepat habis lah...kene orer air 2 nie!! haha

Filla : u kena try okey. mmg sedap keteow nie!!!

Anonymous said... [Reply to Comments]

waahhh!!! kusyuknya abg nya baca magazine? baca apa tue? serius ajer?

****bila lah Black Canyon nak ada di sini ni...

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

service slow skit kan..ke smlm laju? hehehe.. slalu order nasi putih + ayam + sayur campur tu je. next time kalau pegi nak order lain pulak lah..